Ochrana Jeepu Wrangler

Jeep Jambore sú víkendové off-road akcie po celých USA s terénnymi autami. My sme sa už druhý rok spojili s Jeep Jamboree, aby sme chránili ich nový firemný Jeep Wrangler Rubicon ochrannou fóliou XPEL ULTIMATE PLUS.

Úloha to nie je najjednoduchšia – pri terénnych off-roadoch je ochrana proti poškrabaniu, odretiu a iému poškodeniu celkom náročná. A to je miesto a čas pre XPEL! 🙂 Aby bol tento Jeep Wrangler pripravený do terénu bez obáv o poškodenie laku, obalili sme ho fóliou ULTIMATE PLUS. Takmer všetko od dverí dopredu dostalo pokrytie fóliou.Pozrite sa na video:

Poďme si povedať, akú ochranu poskytuje fólia ULTIMATE PLUS pre off-road autá.

Štandardné použitie ochranných fólií je pri drahých exotických značkách automobilov, ale tiež pri bežných “každodenných” autách, ktoré si ich majitelia snažia ochrániť pred poškodením na ceste rôznymi kamienkami a škrabancami. Ale ULTIMATE PLUS dokáže chrániť povrchy áut aj v teréne – pomôže zabrániť poškodeniu laku napríklad nízko visiacimi vetvami, oderu rôznymi kmeňmi a podobne. Pri týchto vozidlách odporúčame plné predné prekrytie fóliou, tiež vyššie oblasti vystavené nebezpečenstvu zásahu konármi.

Na tomto Jeep Jamboree Rubicon sme pokryli celú kapotu, blatníky a prednú masku.

Z toho, čo sme neskôr videli na fotkách z akcie to vyzerá, ako test ULTIMATE PLUS na jej hranici – čo všetko ešte zvládne?