Na trh prinášame novinku – ďalšia generáciu autofólie na okná áut je tu – XPEL PRIME XR PLUS.

Jedinečná viacvrstvová skladba z keramických nano-častíc, bezkonkurenčné obmedzenie prehrievania interiéru, vynikajúca priehľadnosť, vysoká ochrana proti UV žiareniu – XPEL PRIME XR PLUS definuje nové štandardy triedy!

Vysoko účinná okenná autofólia

Pre mnohoho ľudí je autofólia len o zatmavení okien a získaní súkromia a nového dizajnu auta. Ale kvalitná autofólia okrem týchto vlastností aj zabraňuje prehrievaniu interiéru. PRIME XR PLUS túto podstatnú vlastnosť posúva ešte o úroveň vyššie – použitím keramických častíc je schopná zabrániť prieniku až 98 % infračerveného žiarenia! Dokáže tak udržať chladný interiér oveľa dlhšie, ako bežné fólie. A navyše poskytuje ochranu SPF 1000 pred škodlivým UV žiarením, ktoré dokáže účinne blokovať na 99 % a poskytuje vám tak ochranu pred škodlivými lúčmi, spôsobujúcimi rakovinu. UV ochranou tiež zabraňuje predčasnému blednutiu, praskaniu a degradácii materiálov v interiéri.

pel prime xr

Kvalita, na ktorú sa môžete spoľahnúť

Určite ste si na našich cestách všimli autá, ktoré majú na oknách nekvalitné autofólie – zmena farby, zmršťovanie, popraskaný povrch fólie… Všetkému sú na príčine fólie nízkej kvality v spojení s nedokonalou inštaláciou.

XPEL PRIME XR PLUS vám ponúka celoživotnú záruku. V prípade kvalitnej inštalácie sa nemusíte obávať žiadnej zmeny farby, blednutia, lúpania, praskania a podobných nešvarov.

Ak uvažujete o polepe okien vysoko kvalitnou autofóliou – nehľadajte ďalej. XPEL PRIME XR PLUS sa dostáva k distribútorom a do inštalačných stredísk a je pripravená chrániť interiér vášho auta pred neželanými pohľadmi, škodlivými UV lúčmi a teplom.

pel prime xr

Viac informácií nájdete na stránke produktu, prípadne vyhľadajte inštalačné stredisko vo vašom okolí.