Čo by ste chceli, keby ste mali k dispozícii na jazdenie na celé dva dni jednu z najslávnejších a najťažších závodných tratí na svete? Ak ste odpovedali “šoférovať a jazdiť rýchlejšia a tvrdšie, ako kedykoľvek pred tým”, odpovedali by ste správne. 🙂

XPEL ULTIMATE PLUS test na Nürburgringu

Náš testovací tím sa vydal do Nemecka na legendárny okruh prezývaný aj “Zelené peklo” – Nürburgring. Naše poslanie: zistiť, ako obstojí XPEL ULTIMATE PLUS fólia na tomto 5,148 km dlhom náročnom okruhu. Ochráni lak závodného auta? Závodili by ste bez nej? Ako náročné bude očistiť nečistoty a špinu po dvoch náročných dňoch? Poďme sa na to pozrieť.

Fantastické beštie a ako ich riadiť

Ak nepoznáte akcie Grand Turismo, je čas to zmeniť: na niekoľkých najobľúbenejších tratiach sveta sa usporadúva séria súkromných amatérskych závodov “Grand Turismo Events” pre nadšencov výkonu a benzínu. Pozrite si našu rekapituláciu akcie na videu:

Prvé miesto: Marcus Wiener z Autoshield Stockholm. Marcus nebol na akcii Grand Turismo na Nürburgringu prvý krát, takže jeho jazda tomu aj zodpovedala a svoj Lotus tlačil na limite na prvé miesto. “Je to kríženec medzi motokárou a GT autom” – tak charakterizuje svoje auto Marcus, keď jeho Lotus Exige bojoval na Nürburgringu s tými najrýchlejšími GT autami sveta.

“XPEL fólia na aute ti prináša komfort, pocit istoty. Keď ju tam máš, vieš, že si môžeš rýchlosť užívať naplno, bez strachu v podvedomí, ako bude vyzerať auto po závode. Keď ste človek od áaut a motorov, naozaj to cítite vo svojom srdci.” Pre Petra Ternströma, jedného z organizátorov Gran Tursmo Events je ochrana jeho Lamborghini Huracan Performante evidentne dôležitá. A má pravdu. Tento výkonný kúsok s nezameniteľným zvukovým prejavom si to isto zaslúži! “Jednou z vecí, ktoré mám rád na svojom aute je farba – táto Lambo zelená je krásna”, rozplýva sa Peter.

Radosť z jazdy by mala byť vždy jednou z priorít. Ochrana laku môže oslobodiť vašu myseľ a nemusíte sa zaoberať obavami z jeho poškodenia. Sledovaním zbytkov gúm a znečistenia na závodnej trati sa nemusíte zaoberať. “Vyčistil som svoje auto úplne sám – pred dvoma dňami –  a išlo to prekvapivo ľahko!”

Patentovaná povrchová vrstva XPEL ULTIMATE PLUS & STEALTH zaručuje, že starostlivosť a čistenie jej povrchu je hračkou a lak skrytý pod ňou ostáva vo svojej pôvodnej nedotknutej kvalite.

Testovaná na trati, určená na bežné cesty

Od bežných ciest, cez dialnice až po závodné okruhy – tam všade vám spoľahlivo poslúžia fólie XPEL ULTIMATE PLUS, alebo STEALTH. Vďaka našej 10 ročnej záruke neexistuje lepší spôsob, ako zabezpečiť, aby farba a lak vášho auta zostali v pôvodnej forme po celú túto dobu.

Chceli by ste mať povrch auta chránený fóliou ULTIMATE plus alebo STEALTH? Nájdite si najbližšie autorizované inštalačné stredisko XPEL na mape, radi vám ochranné fólie na lak odborne a so zárukou nainštalujeme.